Contacteer ons :

Tel : +32 50 240316
info@expertsingifts.com

Zoeken : 
 Winkelmandje  Mijn account
Onze inspiratiegids
The sweet(est) catalog
Levering in
BelgiŽ & Nederland
Referenties :
klik hier

PERSONALISTATIE TECHNIEKEN.

1. Tampondruk.
Tampondruk is een eenvoudige manier om logo's op een product te drukken. Lettergroottes tot 1mm kunnen duidelijk geprint worden. Tampondruk is de beste manier om een logo op een pen of op een licht gebogen voorwerp te printern, gezien de tampon enigszins kan buigen rond het product. Tampondruk is zeer kosteneffectief en kan tot 6 kleuren drukken.
1. Zeefdruk.
Zeefdruk is een van onze meest populaire en veelzijdige personalisatie technieken. Zeefdruk kan worden gedaan op vrijwel elke vlakke ondergrond, in bijna elke kleur. De voordelen van zeefdruk in tegenstelling tot andere technieken zijn lage kosten en een groot oppervlak. De inkten die wij gebruiken zijn UV-stabiel en onder normale omstandigheden buitenshuis goed voor 4 tot 5 jaar. Niet te verwarren UV-stabiele inkten zijn de UV-uitgeharde inkten. Sommige zeefdrukkers maken gebruik van UV-uitgeharde inkten. Het verschil is dat de UV-uitgeharde inkten (zoals de naam al doet vermoeden) snel gedroogd onder een UV-lamp. Dit versnelt het printproces en waardoor het kan goedkoper zijn maar ook de kwaliteit van het drukwerk niet evenlang stabiel.
3. Borduring.
Borduring is een personalisatie manier waarbij in de stof een logo/tekst ingenaaid wordt. Onze multi-needle borduurmachines zijn computergestuurd hebben een hooping of framing systeem dat het ingelijste gebied van de stof strak houdt onder de naalden en volautomatisch een vooraf geprogrammeerde digitale borduurpatroon in de stof aanbrengt.
4. Lasergravure.
Bij Laser graveren maken we gebruik van lasers om een logo of tekst in een product te graveren. Gelet op het feit dat er bij de manier van personalatie geen inkt gebruikt wordt, kan bij lasergravure niet gesprolen worden van verschillende kleuren.
 
 
Bedrukte relatiegeschenken
Bedrukte USB Sticks
Bedrukte lanyards
Bedrukte balonnen
Bedrukte balpennen
Bedrukte paraplu's
Bedrukte kleding
Bedrukte powerbanks
|
Promotiematerialen
Pins en buttons
Siliconen polsbanden
Bedrukte festivalbandjes
Sticky cleaners
Snoepen met logo
Bedrukte vlaggen
Bedrukte zonnebrillen
|
Nuttige informatie
FAQ (Veelgestelde vragen)
Personalisatietechnieken
Logo's digitaal doorsturen
Privacy Policy
Disclaimer
|
@ Your Service
Over Experts In Gifts
Contact
Verkoopvoorwaarden
Nieuwsbrief
Intranet
|
Experts In Gifts.
Relatiegeschenken, promotieartikelen, gadgets,
promotietextiel, eventartikelen, draagtassen,
paraplu's, premiums, give-aways, ...
 
Schatting 52 Tel. : +32 50 240316
8210 Zedelgem Mail : info@expertsingifts.com
BelgiŽ http://www.expertsingifts.com