Relatiegeschenken en promotieartikelen. Trendy, leuk en origineel in alle vormen en voor ieders budget. Contacteer ons voor vrijblijvend persoonlijk advies, wij zijn Experts in Gifts.


 

  +32 50 24 17 07 
 info@jasa.be
 klantenzone
 winkelmandje

 snelle offerte
 gratis drukproef
 grote voorraad
 snelle levering

Onze inspiratiegids 2024
1.300 pagina's leuke
ideeŽn en tips

een catalogus aanvragen

The golf catalog

Levering in
BelgiŽ & Nederland

DISCLAIMER.


1. Online-inhoud.

De auteur behoudt zich het recht voor niet verantwoordelijk te kunnen worden gesteld voor de actualiteit, juistheid, volledigheid of kwaliteit van de verstrekte informatie. Aansprakelijkheid claims inzake schade veroorzaakt door het gebruik van eender welke verstrekte informatie, inclusief onvolledige of onjuiste informatie, zullen bijgevolg worden verworpen. Elk aanbod is niet-bindend en zonder verplichting. Gedeeltes van de paginaís of de volledige publicatie, inclusief alle aanbiedingen en alle informatie, kunnen gedeeltelijk of compleet gewijzigd worden door de auteur zonder aparte aankondiging.

2. Verwijzingen en links

De auteur is niet verantwoordelijk voor wat voor inhoud dan ook waarnaar gelinkt of verwezen wordt op deze paginaís, tenzij hij zich ten volle bewust is van illegale inhoud en in de mogelijkheid verkeert de bezoekers van zijn site te verhinderen om de desbetreffende paginaís te zien. Als er schade wordt opgelopen bij het gebruik van de hier gepresenteerde informatie kan alleen de auteur van de desbetreffende paginaís verantwoordelijk worden gesteld, niet diegene die een link naar deze paginaís heeft voorzien. De auteur is voorts niet verantwoordelijk voor eender welke posts of berichten die gepubliceerd worden door de gebruikers van discussieplatforms, guestbooks of mailinglijsten die op die pagina voorzien zijn.


3. Copyright

De auteur heeft NIET de intentie om met copyright bezwaard materiaal te gebruiken voor deze publicatie. In het geval van een onmogelijkheid terzake zal hij het copyright van het respectieve voorwerp vermelden.


4. Wettelijke kracht van deze disclaimer

Deze disclaimer moet worden beschouwd als integraal deel uitmakend van de internetpublicatie. Als gedeeltes of individuele formuleringen van deze tekst niet wettelijk of niet correct zijn, dan heeft dat geen enkele invloed op de inhoud of de geldigheid van de andere gedeeltes.
 
 
Bedrukte relatiegeschenken
Bedrukte USB Sticks
Bedrukte lanyards
Bedrukte ballonnen
Bedrukte balpennen
Bedrukte paraplu's
Bedrukte kleding
Bedrukte powerbanks
|
Promotiematerialen
Pins en buttons
Siliconen polsbanden
Bedrukte festivalbandjes
Sport- en drinkflessen
Slapwraps
Bedrukte vlaggen
Bedrukte zonnebrillen
|
Nuttige informatie
FAQ (Veelgestelde vragen)
Personalisatietechnieken
Logo's digitaal doorsturen
Privacy Policy
Disclaimer
Meer catalogussen
|
@ Your Service
Over Jasa bv
Contact
Verkoopvoorwaarden
Nieuwsbrief
Intranet
|

Jasa bv - Wij zijn Experts In Gifts.

Relatiegeschenken, promotieartikelen, gadgets,
promotietextiel, eventartikelen, draagtassen,
paraplu's, premiums, give-aways, ...
 
Schatting 52 Tel. : +32 50 241707
8210 Zedelgem Mail : info@jasa.be
BelgiŽ www.jasa.be
www.expertsingifts.com