Relatiegeschenken en promotieartikelen. Trendy, leuk en origineel in alle vormen en voor ieders budget. Contacteer ons voor vrijblijvend persoonlijk advies, wij zijn Experts in Gifts.


 

  +32 50 24 17 07 
 info@jasa.be
 klantenzone
 winkelmandje

 snelle offerte
 gratis drukproef
 grote voorraad
 snelle levering

Onze inspiratiegids 2024
1.300 pagina's leuke
ideeŽn en tips

een catalogus aanvragen

The golf catalog

Levering in
BelgiŽ & Nederland

OVER EXPERTS IN GIFTS


Experts in Gifts, is ontstaan uit de creativiteit van een paar commerciŽle mensen met jarenlange ervaring met het verre oosten.

Na 15jaar organisatie, uitwerking en realisatie van klantgerichte acties, loyaliteitsprogramma, marketingactiviteiten, spaarprogramma's en events, is het idee van Experts in Gifts opgeborreld. "Quality gifts for important people".
Het allerbelangrijkste in de zakenwereld zijn relaties, zowel het benaderen van nieuwe klanten als zeker ook bestaande relaties te onderhouden.
Met Experts in Gifts willen we een creatief, klantgericht bedrijf zijn dat kwaliteitsvolle, vernieuwende en gepersonaliseerde producten levert. We willen ons onderscheiden door te helpen meedenken met onze klanten en open te staan voor producten die overeenstemmen met de bedrijfsmissie, doelstelling en uitstraling van onze klanten. Deze producten moeten onze klanten optimaal ondersteunen bij het zoeken naar nieuwe commerciŽle zakenpartners en de relaties onderhouden met bestaande. We maken hiervoor gebruik van de laatste nieuwe technologieŽn die ervoor zorgen dat we geleverde producten aan de beste prijzen kunnen leveren.
Dankzij onze jarenlagen ervaring in het verre Oosten, zijn we op zoek gegaan naar betrouwbare en kwaliteitsbewuste producenten van gifts en premiums. Ons plaatselijk kantoor en productieruimte in Shenzhen China, beschikt over 2 administratieve medewerkers die alle orders behandelen en opvolgen. Zij zorgen er lokaal voor de volledige kwaliteitscontrole van de gebruikte producten, de personalisering, verpakking en verzending van de goederen naar ons kantoor in BelgiŽ. Via ons lokaal kantoor kunnen we leveringstermijnen en flexibiliteit optimaliseren wat moet leiden tot een maximale klantentevredenheid. Onze medewerkers ter plaatse zorgen voor een strikte kwaliteitscontrole zodat het afwerkingsniveau op een hoogste niveau gehouden wordt.

Experts in Gifts is daarom ook voor u de ideale lange-termijn partner.
 
 
Bedrukte relatiegeschenken
Bedrukte USB Sticks
Bedrukte lanyards
Bedrukte ballonnen
Bedrukte balpennen
Bedrukte paraplu's
Bedrukte kleding
Bedrukte powerbanks
|
Promotiematerialen
Pins en buttons
Siliconen polsbanden
Bedrukte festivalbandjes
Sport- en drinkflessen
Slapwraps
Bedrukte vlaggen
Bedrukte zonnebrillen
|
Nuttige informatie
FAQ (Veelgestelde vragen)
Personalisatietechnieken
Logo's digitaal doorsturen
Privacy Policy
Disclaimer
Meer catalogussen
|
@ Your Service
Over Jasa bv
Contact
Verkoopvoorwaarden
Nieuwsbrief
Intranet
|

Jasa bv - Wij zijn Experts In Gifts.

Relatiegeschenken, promotieartikelen, gadgets,
promotietextiel, eventartikelen, draagtassen,
paraplu's, premiums, give-aways, ...
 
Schatting 52 Tel. : +32 50 241707
8210 Zedelgem Mail : info@jasa.be
BelgiŽ www.jasa.be
www.expertsingifts.com